Viikko sitten tuli tilaus pikkutytön synttäri juhliin. Piti taiteilla prinsessalle prinsessa kakku ja juhlien järjestäjä halusi vielä voileipäkakunkin :)

Ja niistähän tulli tämän näköisiä ...

DSC_0792-normal.jpg

Kinkku voileipäkakku tehtiin monivilja leivästä ja pariin väliin tuli tahna kinkusta,sulatejuustosta,kermaviilistä,sipulista

Pariin muihin väleihin laitettiin perunasalaattia ja tuorejuustoa.Käytin valmiin perunasalaatin blenderissä ja sekoitin siihen tuorejuuston. Maustoin hiukan sinapilla. Tämän täytteen olisin halunnut tehdä kurkkusalaatista koska siitä tulee aivan mahtavan makuinen ja se passaa niin hyvin tuon kinkun kaveriksi.Mutta tässä perheessä mihin kakku tilattiin ei tykätty kurkkusalaatista niin siihen piti keksii sitten muuta :)

Makuna ihan ok kun kotiväki oli makutuomarina :)

DSC_0801-normal.jpg

Sitten tämä täytekakku ....

Pohjaan upposi peräti 16 kananmunaa :D ...ja kakku pohja oli kaakao pohjainen.

Keskimmäisessä välissä oli runsaasti mansikka hilloa ja kahdessa muussa välissä suklaa moussea johon sekoitettiin rahkaa ja tuorejuustoa.Ja tietenkin ripaus suolaa. Koetettiin saada taitettua öklön makeeta pois kakusta :)

Päällystettiin kermavaahdolla ja kukkia marsipaanista. Tiara ei oo syötävä,ostettu ihan lasten leikkiosastolta tavaratalosta :)

Lasten juhlat on aina kivoja ja niihin mukava suunnitella tarjottavat.

Pääsen oman poikani 8vee kemuja järkkäilemään joulukuun alussa ja niistä tuleekin hiukan erilaiset synttäri bileet ;)

Niistäkin juhlista pääsette täälä blogissani varmasti lukemaan :)