Tällä viikolla olen saanut parin kakkun tilausken toteuttaa.Mieleistä hommaa.Vaikka tuntui tuossa pari tuntia sitten että hikeä pukkaa :D Sokerimassa tuon ristiäiskakun päälle ei alkanu mua tottelee. Mutta kyllä tulos oli nätti vaikka itte sanonkin .Ja mikä parasta asiakas tykkäsi ulkomuodosta ja toivottavasti myös sisuksesta.

Noita kakkuja suunnitteltaessa ja koristeita vääntäessä aika menee ihan siivillä :) Minä niin tykkään tästä hommasta.

Tää ensimmäinen kakku tuli tosiaan tiauksesta pienen tyttövauvan ristiäisiin.

Pohja tehtiin gluteenittomasta jauhosta perinteisesti.

Täyteeksi  tuli mansikoista ja liivatteesta tehty massa ja toisena käyttiin rahkasta/vaniljakastikkeesta/tuorejuustosta ja liivatteesta tehtyä massaa. Kostuteltiin maidolla.

 

DSC_0480-normal.jpg

 

DSC_0477-normal.jpg

Päällystettiin  sokerimassalla ja kukkia tehtiin marsipaanista ja sokerimassasa. Elintarvike värillä kirjoitettiin laattaan tytön nimi. Yksinkertaisen kaunis tuli :)

Toinen tilaus tuli sitten voileipäkakusta.

Moniviljaviipaleisiin tehtiin kinkkukakku. Se perinteinen minun "uusin" resepti sisuksen suhteen oli käytössä eli 1.massa kinkusta/tuorejuustosta/kermaviilistä ja mausteita pippuri,suola ja aurinkokuivattu tomaatti.Toiseen väliin tehtiin massa kurkkusalaatista.Puolet normaalia kurkkusalaattia ja toinen puoli sinappista kurkkusalaattia.Notkisteltiin puolella purkilla kermaviiliä.

Ja tulos oli tällainen....

DSC_0471-normal.jpg

 

DSC_0469-normal.jpg

Oikein kivan näköinen tuli tästäkin. Päällystelin tuolla kinkku massalla mitä jäi sisuksesta yli tuon päälly osan.Reunoille laitoin yrteillä maustettua tuorejuustoa. Keskelle tehtiin"kukkapenkki" :) Nam Nam :)

 

Mutta nyt rentoutuu...palju lämpenee ja olen lasin valkkaria ansainnut ;)