Pitkästä aikaa tännekkin joudan päivittelee leipomuksiani.Leivottu kyllä on mutta niin hektistä elämää kaikkine hommineen että tuntuu että ei enää illalla jaksa kirjoitella tätä blogia. Mutta nyt kuitenkin kuvien kera lämmintä voileipäkakkua  ois tarjolla.

Tää on muuten sellaista herkkua ett kokeilemisen arvoista.Itsehän en saanut maistaa kun millin kielen päällä  mutta kotiväki söi munkin edestä ja näytti että kelpasi.

20150417_231444.jpg

Elikkä tässä pääpiirteittän tämän lämpimän voileipäkakun valmistus

4kpl parunarieskoja(tässä tapauksessa paksuja sellaisia,voi tietty käyttää muutakin leipää)

Kahenlaista voileipäkakkun täytettä.Minä käytin edellisen päivän voileipäkakun valmistuksesta ylijäämää täytettä. Oli maksamakkara/sipuli/juusto täyte ja toinen oli kinkku/paprika/juustotäyte

Näitä sitten kerroksittain.Yhteen väliin lisäsin juustoraastetta ja meetwurstimakkaraa ja toiseen väliin lisäsin vielä täytteen lisäksi juustoraastetta ja pepperoneja.

 Päälle rieska ja sen päälle juusto raastetta.

Uuni lämmitettiin 200 asteiseksi ja siellä pidin kakkua vajaa 30min.

Uunista pois ja folioo päälle ja piei paino.Noin tunti siinä ja eiku syömään.

20150417_231422.jpg

Meleko herkullisesti lämmin sisus valui lautaselle.Oli tuskaa olla tätä syömättä :D

Tämä toimii sitten seuraavana päivänä mikrossa lämmitettynäkin.

Ideoita täytteetksi kyllä alkoi tulemaan.Jokin sieni/juusto ja kylmäsavulohi vois olla aika hyvvää :)

Kokeilkaapa tätä :)

Tämmöstä tällä erää näin lyhyesti :)